Klassiska och hemtrevliga fjällhus

Älskar du att vara ute i bistert väder för att känna värmen omfamna dig då du kommer hem?
Eller sitter du gärna invirad i en filt med en kopp varm choklad, på en väl vald plats nära husknuten där det är lä och sol?

Abisko - Fjällstuga från Hudikhus AB Abisko - ett klassiskt och hemtrevligt fjällhus

Fjällhuset Abisko är ett hemtrevligt och klassiskt fritidshus med väl tilltagen takhöjd som ger dig möjlighet att påverka utformningen av ditt framtida fjällhus. Ett vinkelhus som välkomnar och inbjuder till samtal som aldrig tar slut. Här är det högt i tak, ljuset  når in och mörkret hålls på avstånd.

Kök och storstuga bildar ett generöst sällskapsutrymme i vinkel med ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier.Här finns plats för många men samtidigt rum för enskildhet när du behöver dra dig undan och bara koppla av.
Praktiskt med två skyddade hörn som ger lä – och på en överbyggd altan kan du njuta i eftermiddagssolen efter en dag utomhus.

Skidförråd, bra förvaring och goda torkmöjligheter gör tillvaron bekväm.
Liksom bastun – som för vinterparadiset är ett MÅSTE!
Separat ingång till teknikutrymmet är en praktisk detalj för dig som tänker hyra ut ditt fjällhus.

 

hudikshus-sarek-fjallstuga-17 Sarek - en fjällstuga i modern och stilren stil

Sarek -  ett stilrent och modernt fjällhus i vinkel.

Ett storslaget och funktionellt fritidshus med dubbla vinklar och en sammanlänkande del där kök och storstuga bildar ett generöst sällskapsutrymme med öppen planlösning och generösa fönsterpartier.

Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida fjällhus.Flera skyddande hörn som ger lä och bra lägen för uteplatser med rum att lapa sol och njuta när du hittat hem efter en dag ute i naturen.
Skidförråd, bra förvaring och goda torkmöjligheter gör tillvaron enklare.

Bland Sareks olika modeller finner du vårt största fjällhus. Här bereder du plats för den stora gemenskapen och skapar rum för både egentid och den samvaro som binder samman familjen samt stärker dina relationer.

hudikhus-fjallhus-2017 Sarek – ett stilrent och modernt fjällhus i vinkel.

Uppskattar du isfiske, skoterkörning, en tur i skidspåret med varm choklad eller en stund mot husväggen i vårsolen?

Marsfjäll - ett klassiskt och modernt enplanshus.

Med ett brutet tak i kök och storstuga blir det ett generöst sällskapsutrymme i detta fjällhus av klassiskt snitt med modern design.
Den naturliga samlingspunkten runt braskaminen uppskattas de dagar då det behövs lite extra värme, samtidigt som många och stora fönster tillför Marsfjäll ett generöst ljusinsläpp. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida fjällhus.

Skidförråd, bra förvaring och goda torkmöjligheter samt en bastu som värmer kropp och själ hjälper dig att kombinera aktivitet och avkoppling på ett bra sätt.

Välkommen hem!

Fjällhus från Hudikhus

 

Redaktionen tipsar

Med en smart garageförvaring skapar du både trivsel och plats Vem har inte varit med om att leta efter något särskilt ute i garaget och...
Det är inte bara utseendet och ytan på din villa som blir vacker då du väljer ett stenhus. Du får även en energiförbrukning och total...
  Nu är våren på väg på allvar och kanske är det så att du funderar på att bygga ett garage eller en carport. Det är enkelt att förstå att...

Annonser

Utvalda varumärken

Skandinaviens mest köpta fritidshus.
Hasseltornet en ny spännande timmerhusleverantör!
Gör ett personligt val!
Ditt nya hus skall vara som du, unik och personlig!
Gör ett personligt val!
Ditt nya hus skall vara som du, unik och personlig!