För Annonsörer

FEM SKÄL ATT SYNAS PÅ VILLAPORTALEN

HÄR FINNS VILLA och HUSKONSUMENTERNA:
99 procent har tillgång till Internet. Minst 4 av 5 söker information på nätet innan de gör ett köp. Villaportalen ligger högt upp på sökmotorernas förstasidor med tusentals sökord och skapar på så vis intresserade besökare till er hemsida.

HÄR SKAPAS AFFÄRERNA:
Villaportalen skapar relevant trafik till din webbsida och skapar kontakter mellan köpare och säljare som leder till affärer. Se kunders kommentarer lägre ner på denna sida under “Några röster från våra annonsörer”.

MEST FÖR PENGARNA:
Villaportalen och Internet ger er den mest kostnadseffektiva och mätbara marknadsföringskanalen ni kan hitta.

NISCHAD INOM VILLA OCH HUS:
Villaportalen är Sveriges enda renodlade samlingsplats på nätet med total fokus på Hus och Villa. Villaportalens besökare är inne i en köpprocess och vi hjälper dem att enkelt hitta era produkter.

VI HJÄLPER DIG
Rådfråga oss gärna inom internetmarknadsföring. Kunnig och hjälpsam personal som vägleder dig till bästa resultat.

VÅR MÅLGRUPP

Målgruppen som du som annonsör når via Villaportalen är personer som står i startgroparna att köpa nytt hus eller annan villarelaterad produkt. Utöver själva produkterna så söker många även professionell hjälp av hantverkare.

Målgruppen letar även information och inspiration. Därför förmedlar vi era produktnyheter samt tips och idéer till sökande konsumenter.
Tusentals konsumenter besöker Villaportalen på nätet varje månad. Visa upp era produkter för dem.
De som besöker Villaportalen är inne i en köpprocess. Dra nytta av det. Vi ser till att konsumenterna hittar dig.

NÅGRA RÖSTER FRÅN VÅRA ANNONSÖRER

Villaportalen ingår i Portalen Interaktiv AB som driver nischade produktmässor på nätet inom Hus & Hem sektorn. Nedan hittar du några röster från våra annonsörer inom de olika branscherna.

HEDAREDS SAND & BETONG ( Villaportalen.se )
Vi använder Villaportalen för att säljaren, på ett mycket elegant och pedagogiskt sätt kunde förklara hur portalerna fungerar och vad vi kan dra för nytta av dem. Inte bara ”högtrycksäljare” utan med mycket ”morrhår” och känsla. Vi fick ganska bra trafik in på vår hemsida direkt och trafiken fortsatte och håller i sig än. Kollade på Google analytics för senaste månaden och fann då att Portalen.se kommer som nummer fyra i vår statistik efter Google, Google och direkttrafik.
Vi använder även andra internetportaler och ser att Portalen.se ger flest klick. Har inte bedömt vad varje klick kostar, jämfört med andra portaler, men känslan är att vi får fler klick per krona från Portalen.se.
Klas Rubenson, Hedareds Sand & Betong AB

VEDUM KÖK & BAD ( Badrumsportalen.se )
Vi ser Badrumsportalen som en välbesökt mässa, där besökarna snabbt får en bra överblick av utbud och företag som är verksamma i branschen. Utöver inspiration och nyheter, finns också möjlighet för besökaren att få fördjupa sina kunskaper inom olika områden och vara delaktig i olika forum. Därför är det en naturlig marknadsplats för oss att vara representerad på.
Marianne Färlin, Vedum Kök & Bad AB

MYRESJÖKÖK ( Köksportalen.se )
Myresjökök har under flera år annonserat på Köksportalen. Vi ser att exponeringen generar mycket trafik till vår hemsida som i sin tur leder till vidare aktiviteter.
Renée Nilsson, Myresjökök

PAHLÉN (PoolPortalen.se )
Att annonsera på Poolportalen är för Pahlén en självklarhet. Pahlén tillverkar poolutrustning till alla typer av pooler och eftersom att Poolportalen är den enda sajten i sitt slag som är helt fokuserad på pooler passar det oss väldigt bra. Poolportalen driver mycket trafik till oss och det ger oss en möjlighet att hitta nya återförsäljare på ett helt annat sätt.
Conny Sturesson, Pahlén

VÄRMEBARONEN ( Energiportalen.se )
Vi har valt Energiportalen eftersom den är riktad mot våra kunder. Vi får en mängd besökare till vår hemsida, dit jag vill ha dem.
Christopher Nilsson, Värmebaronen

DOORIA ( Byggportalen.se )
Vi har ju varit med på Byggportalen i många år och under åren har vi upplevt att Portalen ger oss bra möljlighet att profilera vårt varumärke, snabb introduktion av våra produktnyheter och ökad trafik till vår hemsida. Som kontaktperson på Dooria anser jag att samarbetet med
Byggportalen är enkelt och bra. Säljaren kontaktar oss flera gånger per år och följer upp utvecklingen och ger oss den där lilla extra pushen som behövs.
Anne Gabrielsson, Dooria Sverige AB

FAKTA OM PORTALEN.SE

Villaportalen har hela sitt fokus inom villa och husrelaterade produkter och är idag den ledande villamässan på nätet och har tusentals besökare per vecka.
Villaportalen är en del av Portalen Interaktiv AB.

Portalen Interaktiv AB, driver idag Sveriges ledande hem & villaportaler på nätet. Dessa portaler är självklara mötesplatser för konsumenter som söker efter inspiration och produkter till sina renoverings- och nybyggnadsprojekt, samt för alla de leverantörer som vill marknadsföra sig mot denna målgrupp.

Gemensamt för alla portaler är att de fokuserar på ett specifikt ämne såsom villa, bygg, badrum, kök, golv, energi, trädgård, m.m.

Portalen Interaktiv AB har arbetat med ämnesorienterade portaler på nätet sedan år 2000. Varje dygn besöker tusentals människor någon av våra interaktiva hem- och villamässor på nätet. Förutom annonsering och samarbeten med olika aktörer driver vi trafik till våra hem- och villamässor via sökmotorerna.

Välkommen som annonsör på Villaportalen.

MATERIALSPECIFIKATION

Här nedan kan du ladda ner Materialspecifikationen som är en PDF-fil. Specifikationen gäller för alla Portalens hem & villamässor. Du kan välja på att annonsera på Startsidan, under Utställningar, Lokala utställningar, Produktnyheter och Bildgalleri. Du kan även ta del av Portalens produktblad där bl. a våra referenser presenteras.

> Materialspecifikation riks
> Materialspecifikation lokalt
> Portalens produktblad

TAKE-OVER, ETT NYTT ANNONSFORMAT
Läs mer i Materialspecifikationen Riks eller kontakta oss för mer info.

För mer info kontakta oss på 0303-679 50.

 

VÅRA TILLÄGGSTJÄNSTER

SÖKORDSANNONSERING/ADWORDS
Med en kraftfull plattform gör vi er sökmotorannonsering både mer kostnadseffektiv och mer mätbar. Genom att vi bevakar sökmotorernas budgivning kan vi till lägre kostnad erbjuda mer och bättre trafik till er hemsida.

ON PAGE ANALYS
Vi analyserar er webbsajt och ger förslag på förbättringar och förändringar. Dessa förändringar kommer leda till förbättrade placeringar på sökmotorerna och till bättre navigeringsstruktur på er webbsajt.

GOOGLE ANALYTICS
Vi hjälper er att implementera Google Analytics på er webbsajt så att ni kan plocka fram information och statistik. Ni kan då på ett enkelt sätt analysera trafiken och optimera er digitala marknadsföring.

GRAFISK PROFIL/FORMGIVNING
Utifrån er grafiska profil kan vi hjälpa er med marknadsföringsmaterial, såsom foldrar, annonser, visitkort och övriga trycksaker. Har ni ingen grafisk profil eller har svårt att hitta en konsekvent linje, kan vi även hjälpa er med det också.

Kontakta oss gärna

Redaktionen tipsar

 Hem & Villa mässan är avverkad för i år, i både Stockholm och Göteborg. Bara Malmö har sitt ”goa” kvar.   Under några intensiva dagar...
Martine och Espen föll för den klassiska herrgårdsstilen och valet var därför enkelt, men de fick vänta länge innan de kunde sätta igång...
Husköparskolan del 4 Att köpa nytt hus är dessbättre lite annorlunda. Fjärde delen i Husköparskolan behandlar själva köpsituationen - hur...