När rummen inte räcker till

 

Ett riktigt välisolerat uterum kan bli lösningen på dina problem

Att man under sommaren använder sitt uterum som ett extrarum är inget konstigt men att man skulle kunna få ett så behagligt klimat i sitt uterum, året runt, att man kan använda det som vilket rum som helst är kanske svårare att tänka sig in i. Med ett vinter anpassat uterum kommer huset dessutom att få ett ytterligare rum. Det kan vara ett helt avgörande faktum när det gäller att kunna bo kvar eller måsta flytta för att man är för trångbodda.

Uterum från Santex

I takt med att familjen växer och barnen blir äldre ökar också behoven av ytor och flexibilitet när det gäller hur man nyttjar sina ytor i huset. Kanske har det, sedan länge funnits behov av att låta tonåringen flytta ner i tv-rummet och få det lite mer privat. Ofta är det just platsen som sätter hinder för de flexibla lösningarna och i detta fall så kan ju inte en hel familj bli av med sitt tv-rum bara för att en tonåring behöver en egen, mer avskild plats i villan. Det är här de nya, välisolerade uterummen från Santex kommer in i bilden. Med hjälp av ett vinterbonat uterum kan tv-rummet med lätthet flytta ut dit och tonåringen få sin efterlängtade ”egna vrå” nere i källaren.

Juligt uterum från Santex

Med de nya välisolerade uterummen kan man inreda uterummet precis som vilket rum som helst. Klimatet i uterummet blir som i resten av villan och textilier så som mattor, filtar, sofftyger och gardiner kan med lätthet användas i uterummet utan att man behöver vara oroligt för fukt i inredningen.

Att få ett nytt rum med stora glaspartier gör ju dessutom att man släpper in gott om ljus i rummet och att man får en närhet och direktkontakt med naturen utanför. Att kunna känna sig som om man vore ute men ändå sitta inne i värmen borde vara en känsla som många skulle uppskatta.

Halvintegrerat uterum med glaspartier från Santex

De nya superisolerande glaspartierna från Santex kommer att släppas på marknaden i början på 2014 och kommer att säljas på de platser där man idag redan säljer Santex produkter. Små och stora byggprojekt kommer att kunna få en helt annan betydelse och med Santex nya välisolerade uterum kommer dina planer att ge än bättre resultat än du vågat drömma om.

Lycka till med dina nya byggplaner och ditt nya uterum.

Redaktionen tipsar

För många börjar semestern då man kommer ut till sommarstugan och lämnar det vanliga livet hemma. Ombyte förnöjer, säger man ju och när det...
Bolundaren! Attefallshus på hela 30 kvm - Riksdagen har sagt sitt! Bolundaren 30 kvm! Som väntat beslutade riksdagen att den tillåtna...
Bygg ett fritidshus med personlig prägel Längtar du efter en plats där familj och vänner kan umgås och tillbringa ledig tid tillsammans? En...

Annonser

Utvalda varumärken

Ett uterum för alla! Brett utbud, lättmonterade lösningar. Marknadens billigaste?
Få inspiration Besök Byggkompaniets Utställning&Butik med Uterum och tillbehör
Vi skräddarsy ditt uterum eller din vinterträdgård. DINA MÅTT ÄR VÅR STANDARD!
Exklusiva uterum och vinterträdgårdar. Välj isolering och glas efter behov – dubbelglas, enkelglas eller trippelglas.