Fritidshus för alla smaker

Bygg ett fritidshus med personlig prägel

Längtar du efter en plats där familj och vänner kan umgås och tillbringa ledig tid tillsammans? En plats där själen kan få ro, där man kan hämta kraft och där man bara kan vara?

Då är det kanske just ett fritidshus du går och funderar på. Ett fritidshus ska man drömma om och längta till, det ska vara en sådan plats - dit man vill då man är ledig och vill vara tillsammans.

Ett traditionellt fritidshus från Hudikhus ÄNGNÖ - ”Klassiskt fritidshus för såväl skärgård som fastland”.

Hudikhus har ett stort utbud av fritidshus i olika husmodeller och utförande, oavsett om du söker ett hus som är trendsäkert eller ett traditionellt med tidlös design. Hudikhus har många målsättningar, och en viktigt sådan är att de skall vara en hustillverkare med stort engagemang, medvetenhet, flexibilitet och trygghet.

Klassiskt fritidshus som det är svårt att inte trivas i. DALARÖ - ”Traditionellt fritidshus med inspiration från det svenska torpet”

Var börjar du när du väl har bestämt dig för att bygga hus? Vilket hus ska du välja? Vad har du för budget? Går planlösningen att ändra på? Det är många viktiga frågor som dyker upp under processen till ett nytt hus och då är det tryggt att ha en stabil husleverantör att kunna bolla med.

Att bygga hus är ett stort projekt och ett av ditt livs största affärer. Det är nu du och din familj har möjligheten och friheten att själva välja hur ni vill bygga och inreda ert unika hem. Om du vill använda ditt fritidshus som just ett fritidshus eller för permanent boende spelar ingen roll. Redan i standardutförande är Hudikhus fritidshus utrustade med isolering för året runt boende.

Modernt fritishus med funkisstil ATTITYD - ”Stilsäkert Fritidshus och modernt enplanshus 
med rum för familj och goda grannar.”

En hustillverkare med engagemang, medvetenhet, flexibilitet och trygghet.
Processen att bygga ett hus innehåller många stora och små beslut. Det är därför viktigt att välja en stabil husleverantör. Hudikhus målsättning är att de skall vara en trygg partner och engagerade från idé till färdigt hus.

När du väljer Hudikhus väljer du en hustillverkare med personligt engagemang och medvetenhet om att höga krav på kvalitet, form och funktion är viktigt för dig. Du väljer flexibilitet och möjlighet att själv påverka utformningen av ditt hus. Du väljer tryggheten som kommer med ett familjeföretag som förverkligat husdrömmar i generationer.

Hudikhus tillverkar inte bara Fritidshus, vill du se hela Hudikhus utbud så klickar du bara här. Hudikhus alla hus.

Hudikhus ser fram emot att hjälpa dig bygga ditt drömhus där historia, engagemang, möjligheter, frihet och nordisk kvalitet sitter i väggarna.

Redaktionen tipsar

Husköparskolan del 1 Boendet är viktigt. Många av oss skulle nog säga att det till och med är mycket viktigt. Den här artikeln är den...
Husköparskolan del 6 Familjen En familj är kanske du och din katt. Eller ett helt fotbollslag. Det spelar inte så stor roll, för någonstans...
Räckesbutiken skräddarsyr Ditt räcke efter Dina mått och Din design. Du designar själv din produkt i ett enkelt verktyg där du blir...

Annonser