Trivselhus

Kontakt

Att skapa sitt hem är som att fysiskt gestalta sin personlighet. Som hustillverkare realiserar Trivselhus drömmen om ett skräddarsytt hus, byggt efter dina behov och innersta fantasier. Genom att guida dig hela vägen från idé till färdigt hem förverkligar de ditt livsverk – ett nybyggt hus där allt stämmer överens med dina önskningar.

Du är kanske svag för moderna hus med strikta fasader och drag av nyfunkis. Eller så tycker du om klassiska hus och faller för gammaldags verandor, burspråk och utskjutande takutsprång. Alla är vi olika. Men oavsett hur din dröm ser ut kan Trivselhus och deras husdesigners hjälpa dig att förverkliga den. Resultatet är ett skräddarsytt hem, skapat utifrån vad du älskar.

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Korsberga på det småländska höglandet. Det småländska hantverket innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för resan är ert nya hus – ert livsverk.

Företaget har produkter i följande kategorier:

Kontakt

Bockaberg
574 75 Korsberga
Sverige
Facebook

Nyheter från Trivselhus

Nu tar Trivselhus den traditionella huskatalogen till en ny nivå och lanserar en vacker och inspirerande bok i coffee table-format.
Tak och fönster för rymd och ljus Våra två nya moderna hus har en avskalad stil, med inspiration från funktionalism och minimalism. Genom att arbeta med asymmetriska tak skapar vi nya arkitektoniska...

Reportage, tips & idéer från Trivselhus

●Denna artikel är en annons från Trivselhus
Tanken var att låta en arkitektbyrå rita ett nytt hus. Men så hittade de en husmodell som hade allt de drömt om. Johanna och hennes...