HONKA

Kontakt

Honka timmerhus – Här börjar livet

Honkarakenne grundades år 1958 och är världens första industriella tillverkare av timmerhus. Vi har byggt nästan 85 000 hus runt om i världen och hittat på flertalet innovationer som ändrat hela branschen. Vår passion är att av naturens bästa råvaror bygga hållbara hus där människor bor och mår bättre.

Honka erbjuder sunda och ekologiska timmerhus designade för din familjs behov. Naturliga material, säker teknologi och fungerande skandinavisk design förenas på ett sätt som är bra för alla sinnen. I våra hus förenas träets bästa egenskaper, skandinavisk design och innovativ teknologi på ett sätt som garanterar bra boende i ett hälsosamt och tryggt hem.

Honkarakennes verksamhet är certifierad enligt ISO 9001-kvalitetsstandard och ISO 14001-miljöstandard. Det betyder att alla processer i hustillverkningen övervakas och utvecklas kontinuerligt och systematiskt. För kunden innebär detta ökad säkerhet på att den byggnad han eller hon beställt är effektivt byggd precis på det sätt som vi lovat.

I dag byggs inte bara egnahemshus, fritidshus och bastustugor av Honkarakennes stockar, utan även par- och radhus, daghem, vårdhem, hotell och till och med sjukhus. Naturligt, tryggt och ekologiskt hållbart boende är en hjärtesak för oss.

Anders Gadd, ekonomi magister

Director, Honka Sverige

Telefon:   070 520 05 41

Företaget har produkter i följande kategorier:

Kontakt

Anders Gadd, Ekonomi Magister
Director, Honka sverige
Sverige
Facebook