Götenehus AB

Götenehus AB

Vi bygger inte hus, vi bygger hem.

Det innebär att varje hus vi bygger lovar inbyggd omtanke och att vi är lyhörda för dina drömmar och förväntningar. Den inbyggda omtanken finns med som en röd tråd i allt vi gör, från designen och känslan i huset till de genomtänkta planlösningarna, kvaliteten i alla materialval och själva konstruktionen. Vi kommer att finnas vid din sida genom hela byggprocessen och använda vår kunskap, vår erfarenhet och vårt nytänkande för att hjälpa dig skapa ditt framtida drömhem.

Företaget har produkter i följande kategorier:
Ingen utvalda kataloger.
CAPTCHA
Den här frågan är att testa om du är en mänsklig besökare och för att förhindra automatiska "spam-robotar"...
Fyll i rätt svar.

Kontakt

Kraftgatan 1
533 32 Götene
Sverige
Facebook

Nyheter från Götenehus AB

Nu kan du skapa ditt eget herrgårdsboende med modernt tänk och alla bekvämligheter. Götenehus nya herrgårdshus erbjuder flera varianter.
Vill du bygga hus men göra processen enklare? Götenehus arkitektritade pakethus är en serie utvalda hus där våra professionella arkitekter och inredare gjort de flesta valen åt dig.
Origoseriens kubistiska arkitektur är inspirerad av 20- och 30-talets modernism och funktionalism. Den sparsmakade och strikta stilen kännetecknas av rena ytor, räta linjer och tydliga kontraster.
Arkitektur från Götenehus på ett nytt, lekfullt sätt

Reportage, tips & idéer från Götenehus AB

Frukost i morgonsolen på förstukvisten? Mys framför brasan med familj och vänner? En gungande hängmatta mellan susande björkar? Eller nära naturen i storstugan? Bilden av hur vi...
En ny husserie från Götenehus med nostalgisk sekelskifteskänsla 
I serien ingår 4 olika typer av hus alla med klassisk arkitektur med modern touch.
Inspiration från gamla...