EBK HUSE AB

EBK HUSE AB

När du bygger med EBK HUSE, får du kvalitet och trygghet på köpet

EBK HUSE är en av Danmarks ledande fritidshusproducenter med mer än 40 års erfarenhet och över 6500 byggda hus. EBK HUSE är familjeägt med huvudkontor i Slagelse, där även fabriken finns. Det ligger också avdelningar i Roskilde, Aarhus, Aalborg, Middelfart, Berlin, Hannover och Oslo. EBK HUSE sysselsätter cirka 150 medarbetare.

Byggt på ett bra stamträd

EBK har haft trä i ådrorna i 3 generationer. Grundaren Erik B. Keinicke tillbringade sin barndoms ferier i ett träsommarhus i Danmark. Med inspiration från den öppna himmelen och naturen – och med utgångspunkt i faderns snickarverkstad – skapade han EBK's första sommarhus. Baserat på naturens sundaste, mest hållbara material och solida hantverk. Under alla åren har idégrundlaget varit livskvalitet – att bygga fina och gedigna ramar för familjens fritid.

Trygga garantier

EBK koncentrerar sig på trygghet. På vår egen fabrik producerar och bygger vi med egna hantverkare – och står personligen för varje enskilt led i processen. Allt vi producerar omfattas av gängse byggarantier och har en fast leveranstid.

Företaget har produkter i följande kategorier:
Ingen utvalda kataloger.
CAPTCHA
Den här frågan är att testa om du är en mänsklig besökare och för att förhindra automatiska "spam-robotar"...
Fyll i rätt svar.

Kontakt

Nybygget 101
195 61 Arlandastad
Sverige
Facebook

Nyheter från EBK HUSE AB

Ladda ner EBK HUSES danska inspirations katalog! Här hittar ni tips och idéer till inredning och information om olika husmodeller
Se våra 6 utställningshus, med hjälp av den virtuella verkligheten och upplev vår planlösning, inredning och arkitektur. Få en unik upplevelse av rymlighet.