Attefallshus med loft

Vill du bygga Atefallshus med loft?

Att ha en tomt med såpass utrymme så du kan bygga ett Attefallshus med valmöjligheter som för bara några år sedan krävde bygglov, har nu begränsats till en bygganmälan.

På 25 kvm finns utrymme för både sängplatser, kök, bad och matplats. Polhus ger dig det mysiga boende som Attefallshuset utan bygglov, ger möjlighet till.

Har ni funderat på att kanske utöka med en större yta? Och i så fall vad vill ni ha er byggnad till? Är det som sommarbostad, gästhus, bastu, ungdomsbostad eller just poolhus kanske?
Bra är att göra en Attefallshusritning över hur och vad ni tänkt er ert nya boende ska innehålla.

Vill man se färdiga specifikationer, bilder och måttangivelser så finns det många alternativ på Polhus hemsida. Det finns många olika storlekar, modeller och prisklasser att välja emellan och våra säljare är självklart behjälpliga på de frågor och funderingar ni har.

Det stora antalet modeller hos Polhus gör att du enklare kan anpassa både användningsområde på husmodellen, utseende och miljöanpassning. Exempel på en populär byggnadsmodell är Se alla produkter från Polhus

Ett 25 kvm stort boende med ett sovloft på övervåningen. Sovloftet har en lite lägre takhöjd, men det gör det möjligt att ändå ha en nedervåning med gott om plats för ett dagligt utrymme som kök/ vardagsrum och ett badrum.

Polhus tillverkar Attefallshus med loft som byggsatser och på det sättet hålls priset nere. Du kan alltid göra tillval som altaner och isoleringspaket. Det är ditt boende och dina val som tillgodoses med Polhus experter som stöd.

Så när du ska bygga attefallshus så behöver du inte exakt veta hur det skall se ut utan du kontaktar Polhus så hjälper de till att hitta den modell som passar dig.

 

Bestäm vad ni är ute efter - Modell och användningsområde.

  1. Gör gärna någon form av en Attefallsritning.
  2. Ta kontakt med Polhus experter / gör en beställning.
  3. Leverans efter överenskommelse.

 

Läs mer utförligt på tillvägagångsätt: www.polhus.se

Redaktionen tipsar

Vad känns väl mer genuint svenskt och naturnära än ett handgjort timmerhus? Tiden då det enbart var fjällstugor som byggdes i äkta...
●Denna artikel är en annons från Movehome Lab Den svenska villan behöver en rejäl uppdatering! På nystartade Movehome Lab utvecklas därför...
Alla som köpt eller sålt en fastighet de senaste åren har inte kunnat undgå den nya energideklarationen. Detta är bara början på en rad av...

Annonser

Utvalda varumärken

Tanum - Det lilla, stora fritidshuset med möjligheter.
Erfarenheten och vårt kunnande har gjort våra småstugor populära över hela landet.
Perfekt Attefalls stuga för dig som önskar ett extrarum i trädgården.
Gästhus på upp till 25 kvm - du väljer planlösning.