Vibostugan

Kontakt

Vibostugan ett smidigt, snabbt och säkert val av Attefallshus.
I vår fabrik i Ambjörnarp har vi funnits i över 50 år och vi har byggt stugor och fritidshus i 35 år!
Alla vår hus, garage och förråd håller hög kvalitet. Allt virke kommer från de svenska skogarna och är PEFC-certifierat. Husen finns i både traditionell stil och  en mer modern design. Vår stugor i Rustik-serien är byggda i kraftiga dimensioner och här finns det också valmöjligheter. Man väljer ett antal fönster- och dörrmoduler som sedan kan placeras som man själv önskar. Vår Bas-serie är ett mycket prisvärt alternativ, men där är modellen given och dimensionen på virket något mindre. Husen är enkla att montera då de levereras i färdiga moduler och är man lite händig klarar man det själv. Du köper huset direkt från vår hemsida - enklare kan det inte bli!

Företaget har produkter i följande kategorier:

Kontakt

Gislavedsvägen 18
514 93 Ambjörnarp
Sverige
Facebook

Nyheter från Vibostugan

Vibo Frida 22 Attefallshuset har två rum, så inred exempelvis smed en snickarbod i ena ändan och ett kontor i andra. Färdiga väggmoduler och gavelspetsar.
Vibo Fia 22 Attefallshuset kan till exempel inredas med ett gästrum i ena ändan och som fiskebod/förrådsbod i andra. Färdiga väggmoduler och gavelspetsar.
Vibo Felicia 22 Attefallshuset passar bra att inredas som gästrum/redskapsbod i kombination. Färdiga väggmoduler och gavelspetsar.