Svenska HusCompagniet AB

Svenska HusCompagniet AB

Svenska HusCompagniet är ett byggföretag som bygger gedigna villor av sten i dansk design. För oss är det naturliga byggmaterialet överlägset allt annat och vi menar att hus som byggs av sten är inte bara vackert utan erbjuder även livskvalitet. Tegel är ett material som åldras vackert, har lång hållbarhet och kräver minimalt underhåll. Huset får en sund boendemiljö, en bra ljudmiljö, har hög kvalitet, låg energiförbrukning och får ett högt andrahandsvärde. Det är en investering i din framtid ur såväl fritids, ett ekonomiskt som ett hållbart perspektiv.

Vi hyllar det genuina hantverket och är extra noga med detaljerna så att helheten får en finish som lever upp till den standard vi vill hålla.

När du bygger hus med HusCompagniet så styr du själv över storlek, utformning, stil, design och materialval. Vi bygger det som är viktigt för dig och dessutom betalar du först efter godkänd slutbesiktning. Huset levereras 25-29 veckor efter att vi har tagit det första spadtaget.

HusCompagniet grundades 1972 i Danmark och är en av Danmarks största husleverantörer med kontor i Tyskland och Sverige. Tillsammans bygger vi 1900 hus om året. I Sverige bygger vi i Skåne och längs västkusten upp till Halmstad. Vi är utnämnda till ”Årets husbyggare” i Danmark – hela fem år i rad! Det ger en trygghet till alla som ska bygga nytt hus. Är du nyfiken på vad våra kunder tycker, gå in på trustpilot.se.

Företaget har produkter i följande kategorier:

Beställ eller läs Kataloger

Ingen utvalda kataloger.

Kontakt

Lundavägen 60
212 25 Malmö
Sverige
Facebook

Nyheter från Svenska HusCompagniet AB

Mellan kl 12-14 varje söndag har HusCompagniet öppna husvisningar. Upplev 4 olika husmodeller och känn skillnaden.
HusCompagniets katalog är fylld med inspiration, tips och husmodeller för dig som vill bygga ditt drömhus. Ladda ner HusCompagniets App så kan du uppleva husen i 3D samt VR.
Nytt visningshus – Rakt enplanshus på 155 kvm. Visning varje söndag.

Reportage, tips & idéer från Svenska HusCompagniet AB

Långa siktlinjer går genom stenhuset och öppnar storslaget upp i en sal med ryggåstak. Här finns ett rymligt kök och ett stort vardagsrum med utsikt åt tre väderstreck. Det är...