VårgårdaHus bygger för framtiden

Efterfrågan på VårgårdaHus har ökat och tanken på att göra en tillbyggnad för att möta framtida behov har funnits ett par år.

Det första spadtaget togs för ca 1 års sedan. Arbetet har sedan dess pågått för fullt och nu har den nya fabriken vuxit fram. Finalen av detta arbete kom i mitten på juni då invigningen gick av stapeln med pompa och ståt. Kommunfullmäktiges ordförande Mattias Olsson var en av de inbjudna gästerna och han hade också fått äran att klippa invigningsbandet.

Kommunfullmäktiges ordförande Mattias Olsson klipper bandet

Stort steg för Vårgårdahus
Detta är givetvis ett stor steg i VårgårdaHus historia där man går från en kapacitet av ca 200 hus per år, till en kapacitet av ca 350 hus per år. Det är en ökning av produktionen med hela 75 procent. Tanken är nu att fler människor skall kunna få sina drömhus byggda av just VårgårdaHus.

Invigning av ny lokal hos VårgårdaHus
Gästerna börjar anlända

Ökning av både hus och medarbetare
Utbyggnaden och ökningen av produktionskapaciteten innebär inte bara att fler hus kommer lämna Vårgårda utan det innebär också att fler människor måste anställas. Under ganska lång tid har man sökt medarbetare som kan vara med på VårgårdaHus resa mot framtiden och i dagsläget har man nästan fyllt allt det behov som behövs.

Invigning av ny lokal hos VårgårdaHus
VD Per-Erik Bonander välkomnar gästerna

Många gäster på invigningen
Invigningen var som sig bör förlagd till de nya lokaler man byggt. Hela 200 gäster kom till invigningen och fick börja sitt besök med ett glas bubbel. VD Per-Erik Bonander välkomnade gästerna som sedan kunde titta sig omkring i byggnaden. Där kunde man se en del väggelement som redan hade hunnit påbörjat sin resa mot ett färdigt hus. Lokalerna var ljusa och upplevdes fräscha att vistas i.

Invigning av ny lokal hos VårgårdaHus
På inspektionsrunda

Invigning av ny lokal hos VårgårdaHus
Med allt på rätt plats blir jobbet effektivare

Invigning av ny lokal hos VårgårdaHus
Man fick både information och svar på sina eventuella frågor

Invigning av ny lokal hos VårgårdaHus
Ljusa fräscha lokaler

Blommor
Med gästerna kom också en del blommor som fick bilda en blomsterprakt framme på scen.

Invigning av ny lokal hos VårgårdaHus
Gästerna hade med sig många fina blomsteruppsättningar

Dax för invigningstal
När invigningsceremonin var över och VD Per-Erik Bonander hade hållit ett tal till de 200 gästerna var det dags att få lite i magarna.

Invigning av ny lokal hos VårgårdaHus
VD Per-Erik Bonander håller invigningstal

Det blev också en bit mat
Det bjöds på kallskuret och dricka från Mathias Kök & Rum och alla lät sig väl smaka.

Invigning av ny lokal hos VårgårdaHus
God mat och dryck från Mathias Kök & Rum

Invigningen led mot sitt slut
Invigningen började så småningom lida mot sitt slut och vi som var där hade inte bara blivit mätta utan också fått en inblick i VårgårdaHus verksamhet och produktion. Vi hade också fått höra att VårgårdaHus inte har några tankar på att stanna upp här, utan vill i framtiden växa ytterligare, och på så vis kunna erbjuda ännu fler husköpare ett drömhus från Vårgårda.

 

 

 

 

 

Redaktionen tipsar

Efterfrågan på VårgårdaHus har ökat och tanken på att göra en tillbyggnad för att möta framtida behov har funnits ett par år. Det första...
Ny Högre Standard Takhöjden blir nu 2,5 m på bottenvåningen i alla deras hus. Det innebär bl.a. att det känns luftigare i hela...
Vad kostar det att bygga en pool? Funderar ni på att bygga pool? Vi förstår er i så fall! Glädjen med att ha en egen pool i trädgården är...

Annonser

Utvalda varumärken

Att Kaptensgården valdes till årets hus 2017 är inte svårt att förstå. Det här är ett väldigt exklusivt hus med lantlig karaktär.
Byggplaner? Vi har nyckeln till ett bättre boende. Låt dig inspireras på vår hemsida!
Frihet att välja. Vi är en hustillverkare som hjälper dig förverkliga din husdröm!
Vimmerbyhus är långt ifrån störst, men när det kommer till kvalitet, kunnande och flexibilitet vågar vi påstå att vi är bland de allra bästa.