Ditt nya smarta hem från Myresjöhus

Välkommen till ditt smarta hem

Ett hem som vet hur varmt du vill ha det i sovrummet och vilka lampor du vill tända när det skymmer. Det kan till och med påminna dig när det är dags att måla om fasaden – och hjälpa dig att hitta någon som utför arbetet. Här presenterar vi vilka möjligheter ditt nya smarta hem från Myresjöhus ger dig.

HUR FUNGERAR DET? Alla funktioner finns samlade i vår intelligenta plattform som du når direkt i din mobil, surfplatta eller dator. När du loggat in ser du ditt hus planlösning och den tydliga översikten gör det enkelt att reglera belysning, uppkopplade vägguttag, värme, vatten och ventilation. För att exempelvis sänka värmen i ditt sovrum klickar du på ikonen med termometern och ställer in den temperatur du vill ha.

Systemet påminner dig också när huset behöver underhåll. Till exempel om det är dags för en värmepumpsservice eller om du bör måla om fasaden. Funktionerna ovan ingår i vårt Baspaket och är kostnadsfria första året. Därefter betalar du 99 kronor per månad.

LÅT DITT HEM LÄRA KÄNNA DIG Intelligenta system myresjöhus Det intelligenta systemet anpassar sig efter dig. Det känner av hur du använder huset och justerar aktiveringen av olika funktioner för att matcha dina rutiner. Du kan också välja att göra egna scenarion för olika situationer. I varje enskilt scenario bestämmer du vilka funktioner som ska aktiveras.

Du kan till exempel skapa ett morgon-scenario där du bestämt vilka lampor som ska tändas, att kaffebryggaren sätts på och att radion går igång i dina högtalare. På samma sätt kan ett hemifrån-scenario aktiveras när du låser ytterdörren, där belysning och elektriska apparater stängs av. I systemet finns även ett antal förprogrammerade scenarior som du kan använda och justera för att passa dig.

FÖLJ DIN ENERGIFÖRBRUKNING
Via översikten hittar du tydliga grafer som visar din energiförbrukning och gör det enkelt att jämföra din nuvarande förbrukning av el, värme och varmvatten mot tidigare månader och år. Genom pedagogiska modeller kan du också se hur din förbrukning förhåller sig jämfört med den genomsnittliga användningen.

MATLEVERANS TILL YTTERDÖRREN ELLER KANSKE EN NYMÅLAD FASAD?
Som en extra service kan du boka tjänster via plattformen. Du kan exempelvis beställa hem mat direkt från din lokala livsmedelsbutik, boka en målare eller städning av ditt hus. I samband med att systemet påminner dig om underhåll av ditt hus eller maskiner du har hemma kan du också beställa detta direkt. Utbudet av tjänster kan variera beroende på var du bor.

DET HÄR INGÅR I VÅRT BASPAKET*
Styrning av värme och ventilation Automatisk tändning av utebelysning vid mörker Styrning/scenarioplanering av belysning i allmänna utrymmen Styrning/scenarioplanering av uttag vid yttervägg samt i kök och tvättstuga Rumstyrning av vattenburen golvvärme Statistik över förbrukning av el, värme och varmvatten. Påminnelser när det är dags för underhåll av huset och installerade produkter * 99 kr/månad efter första året * Gäller nytecknade avtal från och med 2017-07-01

MÖJLIGHETER TILL ETT ÄNNU SMARTARE HEM
Det finns flera tillval och möjligheter att uppgradera ditt smarta hem. Väljer du paketet Trygghet får du förutom innehållet i Baspaketet även brandlarm, inbrottslarm och läckagevakt samt flera möjligheter till detaljstyrning och scenarioplanering. I vårt premiumpaket Gold ingår dessutom bland annat ett smart lås till din ytterdörr. Prata med din säljare för mer information och priser.

Redaktionen tipsar

Efterfrågan på VårgårdaHus har ökat och tanken på att göra en tillbyggnad för att möta framtida behov har funnits ett par år. Det första...
Äntligen kan svenskarna köpa en Svanenmärkt villa! Äntligen kan alla svenskar köpa en Svanenmärkt villa av en etablerad småhustillverkare!...
  Ett alldeles underbart sätt att skaffa sig ett extrarum i villan är att bygga ett uterum eller en vinterträdgård. För den som vill...

Annonser