Bygga nytt hus?

Nytt hus hittar du på Villaportalen.se!
När du är ute efter ett nytt hus så är Villaportalen.se en sajt som kan hjälp dig att hitta rätt hus. Här kan du läsa massa matnyttiga artiklar och reportage om hur du bär går till väga när du skall bygga ett nytt hus eller köpa ett helt nyckelfärdigt hus Oavsett vilket hus du letar efter kan Villaportalen.se hjälpa dig i ditt sökande. Det kan vara allt ifrån ett garage, attefallshus, friggebod, fritidshus eller en villa. Det kanske är ett stenhus eller ett timmerhus du är ute efter? Oavsett så hittar du här de flesta leverantörer och tillverkare som kan hjälpa dig att få ditt drömhus.

Fördelen med de flesta hustillverkare när det gäller trähus, stenhus och fritidshus finns på ett och samma ställe gör att du slipper att söka runt på nätet i timmar, utan nu kan du snabbt få en överblick vilka hustillverkare som kan vara intressanta för just dig. Vi har delat upp alla hustillverkare under olika kategorier så du enkelt skall hitta just det du letar efter. Du får här också tips, idéer och massor av inspiration inför ditt husbygge. Villaportalen har funnits sedan början av 2004 och har under dessa år hjälpt hundratusentals besökare att bringa klarhet i både regler, husmodeller och olika typer av husentreprenader och dessutom har de kunnat komma i kontakt med en passande hustillverkare som kan uppfylla just deras husdrömmar.

Annons

Redaktionen tipsar

  För att underlätta sökandet efter det perfekta huset finns det en rad saker som är bra att tänka...
Lundqvists nya montagefilmer är det senaste delmålet i visionen att förenkla byggandet.   När...

Utvalda varumärken

Byggplaner? Vi har nyckeln till ett bättre boende. Låt dig inspireras på vår hemsida!
Bygga nytt garage? Vi har allt du behöver till ditt projekt. Instruktionsfilmer, ritningar och byggmaterial.
Varför är det bättre att bygga ett stenhus? Är det dyrare att bygga ett stenhus? Dessa och fler svar hittar du hos Nordiska Villor.
Att Kaptensgården valdes till årets hus 2017 är inte svårt att förstå. Det här är ett väldigt exklusivt hus med lantlig karaktär.

Reportage, tips & idéer

Jakten på ett eget hus började när Ani Paltian och Rafik Oganesian sålde sin bostadsrätt och flyttade in i en hyreslägenhet. Paret gick på många husvisningar men hittade inte vad...
Oavsett om du har ett funkishus, en 1800-tals villa eller en charmig 80-tals villa så finns det bättre och sämre färgsättningar att välja på.
Då menar vi bättre och sämre i...
Attefallshusen poppar upp lite här och där i trädgårdarna hos folk
Ett Attefallshus eller ett komplementhus som det också kallas är en byggnad på max 25 kvm som uppförs på egen...
Vid en marknadsundersökning bland bostadsköparna visar det sig att kvinnorna har mer åsikter än männen, när det gäller boendet. En bra planlösning, ett rejält ett rejält kök och...

Annons

Nyheter

Finja Betongs nya mängdberäknare
Denna gång presenterar företaget en mängdberäknare för gjutningar som gör det lätt att beräkna rätt antal säckar när det kommer till olika typer av gjutningsprojekt.
Ny modell från 2021, Millabo med en bredare
Gavelmått 454 cm och finns liksom våra andra modeller i olika längder (storlekar) från 10-30 kvm. Stugan på bilden är 30 kvm. ( 454 x 654 cm)
VILLA BURE 270 M2
Villa Bure har en modern arkitektur. Den öppna vardagsrum- och kökslösningen räknar hela 75 kvm och har en stor uteplats precis utanför.
Bygg hus online med Borohus
Nu kan du bygga ditt drömhus online på borohus.se. Experimentera med valen beträffande fasadfärg, stil och materialval och få en första bild av hur ditt nya hus kan komma att se ut.